Jansen Schepers Fiscaal adviseurs

Wie zijn wij

Jansen Schepers is een fiscaal adviesbureau dat in 1999 is opgericht. Sinds de start hebben wij ons gespecialiseerd in het Midden- en kleinbedrijf. In onze cliëntenportefeuille treft men de eenmanszaak met en zonder personeel, personenvennootschappen en BV's, als ook de meer of minder vermogende particulier aan.

Wij onderscheiden ons van (kleine) accountantskantoren en administratiekantoren door de aanwezige fiscale kennis. Daarnaast kunnen wij uiteraard de gehele boekhouding voor u verzorgen. Wij denken dat wij u met ons complete dienstenpakket goed van dienst kunnen zijn.

Jansen Schepers kenmerkt zich door een klantgerichte en persoonlijke benadering. Door een effectieve en efficiënte werkwijze kan bovendien tegen concurrerende tarieven worden gewerkt.

Wat klanten zeggen

Esther Wildschut, Teslacom

"Ik ben zeer tevreden over het contact met mijn contactpersoon bij J&S.; Zij is snel, klantvriendelijk en biedt goede ondersteuning."

Kees ten Berge, Domano

"Bij Jansen Schepers zijn ze vakkundig en persoonlijk. Door de goede bereikbaarheid word ik snel en met aandacht geholpen."

Diddo van Zand, Ixly

"Wat ik speciaal vind aan Jansen en Schepers is dat ze moeilijke fiscale zaken op een makkelijke manier uit kunnen leggen."

Peter Heerlien, 247

Jeans "J&S; geeft je adviezen en werkt als een team met je samen voor een goede gezonde organisatie van je eigen bedrijf."

Huub de Graaff, Exchains

"Ik ben zeer tevreden over het begrip en de kwaliteit van Willeke. Een leven zonder Willeke kan ik me niet voorstellen!"

Michel Pais, Paviljoen Vondelpark / StrandZuid / CaffeEsprit / etc.

"J&S; staat voor een goede en betrouwbare 'samenwerking' en dat is ook hoe je in mijn ogen moet samenwerken om een gezond bedrijfsresultaat te behalen. De betrokkenheid, het persoonlijke contact maar ook de kritische opmerkingen van Heike, Ingrid en hun team zorgt ervoor dat ik hen ook volledig vertrouw in de adviezen die ze mij geven."

Bram van Es, Paviljoen Vondelpark / StrandZuid

"Als horeca-ondernemer spreekt het enthousiasme waarmee de medewerkers van J&S; hun werk doen mij ontzettend aan. Ze denken mee en ze zijn professioneel."

Joost Perik, Brandscapes

"Al twintig jaar helpt Jansen en Schepers mijn bedrijf met fiscaal advies en het naadloos regelen van de boekhouding. Altijd met een minimale tijdbesteding van mijn kant. Op verzoek van de bank zijn we 1 keer overgestapt naar een grote, internationale consultancy. Gelukkig mochten we terugko- men."

David Rijcke, Divardy

"De medewerkers van Jansen Schepers zetten zich persoonlijk in om te zorgen dat dingen goed gaan. Er is echte interesse in ons bedrijf en als medewerkers van Jansen Schepers hier zijn, zijn ze echt Divardy-minded."

Jeff Kooijman, M-factor

"Bij Jansen en Schepers zijn ze gedreven en fanatiek. Ik merk dat ze altijd tot het gaatje gaan om fiscaal het maximale er uit te halen wat er in zit voor hun klanten."

Arne de Grootte, Life Goals

"J&S; is zeer betrokken en altijd bereikbaar. Dit zorgt voor een samenwerking met veel wederzijds vertrouwen."

Jim Schalm, Kaya

"Ik heb J&S; al aan veel mensen aanbevolen. Ze zijn oprecht betrokken, zowel privé als zakelijk, het zijn leuke mensen en ze leveren kwaliteit voor een prijsniveau dat heel redelijk is."

Daan Sistermans, Blue4Green

"Ik ben ongeveer acht jaar geleden bij Jansen Schepers terecht gekomen. De persoonlijke benadering en het gevoel dat ik geen nummer ben, zijn voor mij de belangrijkste redenen om te blijven."

Jolmer Schukken, Triple Partners

"Ik vind het erg prettig dat ik met vragen op elk moment kan bellen en vriendelijk te woord wordt gestaan. Er gaat niet meteen een meter lopen zoals bij de grote kantoren."

Johannes Voerman, Voerman Amersfoort

"Het is voor mijn organisatie van groot belang om snel jaarstukken te publiceren en openheid te kunnen geven aan onze zakenpartners. Ik ben dolgelukkig met de snelheid en zorgvuldigheid waarmee de dames van Jansen Schepers ons helpen met de jaarrekeningen."

Marco Bottenberg, Handelsonderneming Bottenberg

"De adviezen van Jansen Schepers zijn goed. Ze verstaan hun vak en ze denken echt met mij mee, en dat allemaal op een hele persoonlijke manier."

Jasper Peterich, Van Beuningen

"Ik werk als sinds mensenheugenis samen met Heike Schepers, vanaf ergens in de vorige eeuw. Het is een kleine organisatie met veel aandacht voor de klant. Je merkt aan alles dat ze echt de intentie hebben om het goed te doen, en niet alleen geld willen verdienen."

Jaap Zijlstra, Facilitation Profs

"Ik ervaar veel proactiviteit bij Johan en Heike. Ze zijn goed op de hoogte van mijn situatie en ze voorkomen 'verrassingen' door mij tijdig te waarschuwen bij nieuwe ontwikkelingen. Dat is voor mij als ondernemer echt goud waard."

Lukas Kolff, Bowline

"J&S; is een gedegen accountancy kantoor waar iedereen meedenkt met de klant. Er wordt snel gereageerd en positief meegedacht. Erg nuttig en ik zal J&S; zeker aanraden aan andere partijen."